Członek
Odpadam niestety... Ogmios zajrzyj do Twórczości własnej i skomentuj
Jako aktualny zarówno dzwonnik jak i klucznik hufcowy informuję, że jutro, tj w sobotę 8 marca od 17:00 startuje spotkanie planszówkowe. Ze swojej strony wezmę Gwiezdnego kupca, Obcego i karty do MTG.
Mudkip - a po co mi to jabłko na głowie; oraz FYI nie noszę żadnej biżuterii... Od strony technicznej całkiem zgrabna konwersja. To ma do czegoś służyć dalej czy tylko do portfolio?
Członek
Nie będzie mnie jak już mówiłem wczoraj.
Gość
Szkoda. bede na jakims dniu kobiet. a pozniej dopiero za tyg.
Wsparcie
Panowie, czy planujecie może już na kwiecień spotkania przy planszówkach? Chętnie bym zagrała, ale muszę wiedzieć ciut wcześniej. W grę wchodzą wszystkie weekendy na około Świąt Wielkanocnych, czyli soboty i/lub niedziele (5-6.04.; 12-13.04.; 26-27.04.). Trudno mi na odległość domówić się co do wzięcia klucza, a i ekipę trzeba skrzyknąć.
Czy bylibyście chętni na któryś z wymienionych weekendów?
Rzadko się ostatnio widujemy na fantastycznych rubieżach (co poniektórych mijam na konwentach lub na konwenty zabieram z chętnymi osobami), więc pomyślałam że warto by to nadrobić^^
Członek
Ja jestem chętny na większość sobotnich wieczorów- godziny krótkie, bo do max 22- ale niedziele niestety odpadają, przynajmniej do końca maja. Jeżeli mowa o Hufcu, to pojawia się też ten pikuś, że często harcerze mają coś, co się przedłuża, więc albo spotkanie się nie odbywało do tej pory, albo było na późniejszą godzinę, albo było na mniejszej sali, która powiedzmy sobie szczerze... jest czasem zbyt mała.