Jest dzisiaj hufiec od godziny 16.00. Jak słyszałem to mam poprowadzić w jakiegoś RPG-a !
QQdyl napisał:
taki wątek był i jest
Index » Film » Nowatorska koncepcja winne wino Spotkania filmowe
Knykieć napisał:
Arrr.... -_- QQdylku nie rozumiesz, chodzi tu o to, żeby nabijać posty i dodawać nowe wątki, tak żeby nikt się w tym nie połapał niszczysz czały nasz podły plan... A tak na serio jest dzisiaj hufiec?
Plan ciągle żyje, i nowy wątek:D też już za istniał bo dotyczy troszkę innego pomysłu
Dopiero co gadałem z p. Andrzejem i możemy skorzystać z hufca w piątek, sobotę i niedzielę, przy czym o ile sobotę zaklepaliśmy na grilla i turniej i raczej będziemy mieć cały hufiec to w pozostałe dni jest nikła szansa, że będziemy musieli gnieździć się na małej salce. Pozostaje kwestia do ustalenia między nami od której zaczynamy w te dni (sobota standardowo od 17tej?) bo teoretycznie można wcześniej (majowy długi weekend).
Ja tak myślę, że MTG to będzie i tak następnego dnia (w piątek mogę komuś objaśnić karty jeszcze ewentualnie), a zastanawiam się raczej, czy RPGi czy może planszówki (bo dawno nie było okazji by było więcej osób, a w sobotę to MTG głównie będzie). Jest jeszcze niedziela - może pociągniesz WH40K dalej?
Zgadza się, mamy mieć dużą salę jutro. Co do rzutnika - być może wróci na jutro, ale okaże się na miejscu. W każdym razie możemy pożyczyć. BTW czy coś robimy dla hufca np. na Dzień Dziecka?
Członek Komisji
Jak na razie nie dostaliśmy żadnej propozycji w tej sprawie, więc chyba nie W ogóle harcerze organizują w tym roku coś na Dzień Dziecka? Mi nic o tym nie wiadomo, żadnego wydarzenia nie widziałem. Poza tym czy Peper nie miał w planach na 1 czerwca jakiegoś turnieju Mortal Kombat przypadkiem?
Członek Komisji
Spoko, tak tylko piszę. Pytałem koleżanki z harcerstwa, stwierdziła, że nie wie, więc chyba w tym roku nic nie robią.