Jako aktualny kluczniko-dzwonnik hufcowy pragnę poinformować, że spotkania hufcowe mają już zasadniczo charakter stały tj. dzwonię co piątek (bo sami często nie wiedzą do tego dnia) do p. Soćki by dowiedzieć się o dostępność hufca na weekend i wystawiam na forum posta o tym w tym wątku oraz informuję w Przełomie na spotkaniu RPGowym. Zazwyczaj nie ma problemu z salą, czasem jednak zdarzy się, że harcerze mają jakąś swoją imprezę lub później kończą (co oznacza małą salkę, jak się okazuje zbyt małą na osobę kalibru Mudkipa . Często nie ma też problemu z niedzielą, ale wtedy jest mniej osób chętnych oraz do niedawna było zimno - co w wyniku zmniejszyło ilość spotkań w te akurat dni (i niedzielne spotkania jeśli są to po deklaracji obecności paru chętnych na forum lub w sobotę).
Natomiast w związku z imprezą biblioteczną mam pytania - czy i kiedy będzie LARP (w sobotę?) oraz czy mam normalnie zadzwonić do hufca czy góra to załatwia/załatwiła tym razem (bo jak nie to może być hufiec zajęty a jak rozumiem Larp ma być w hufcu po bibliotece?).
Dobra, dzwoniłem już i możemy użyć hufca w sobotę, aczkolwiek od ok. 20tej (można próbować i od 19tej, ale zdaje się dopiero będziemy kończyć w bibliotece?). Co do niedzieli (jeśli chętni się ujawnią) trzeba zapytać w sobotę bo mogą mieć jakiś sleepover.
Ostatnio edytowany przez Ogmios (2014-03-28 13:30:30)
Tak chciałbym wypowiedzieć sie ze zazwyczaj raczej zawsze jestem w soboty i neidziele jak sa i jest ok prawie zawsze sie odobywaja wiec zapraszam :3 ostatnio nawet gralismy na malej bo cieplej bylo
Ostatnio edytowany przez Patryk (2014-03-28 15:02:30)
Członek Komisji
Członek
Będę możliwe, że z gościem.
Z chatboxa:"Ogłoszenie oficjalne 12.04.2014 Hufiec godziny zwyczajowe. Pierwsze skromniutkie urodzinki miejscówka dogadana jeżeli pogoda pozwoli będzie można grillować produkty przytachane ze sobą. Oficjalna prośba ze strony hufca i MGFU (NIE AFISZOWAĆ SIĘ Z PIWEM). Majowe imieninki proszę o propozycje miejsca i sposobu może jakoś inaczej a może popostu urodzinowe poprawiny."
Z mojej strony dodaję: godziny zwyczajowe to od 17:00. Senior wie już jak z moim grillem, co go jutro odskrobię. Miejmy nadzieję, że nie będzie mocno padać...
Myślę, że dziś sobie damy spokój z filmem, natomiast proponuje napisać nowy wątek w którym każdy będzie mógł zamieścić swoją propozycję filmu i będą się one ustawiać w kolejkę. Oczywiście trzeba do tego napisać mały regulamin, a głównym punktem będzie to że zgłaszający posiada film i możliwości techniczne do jego zaprezentowania w sensie ma płytę dvd i lapka, albo film na lapku itp. Trzeba jeszcze ustalić co z tym 'prześcieradłem' na ekran o której godzinie będziemy zaczynać seansy jakie filmy są niedozwolone i itd.
Arrr.... -_- QQdylku nie rozumiesz, chodzi tu o to, żeby nabijać posty i dodawać nowe wątki, tak żeby nikt się w tym nie połapał niszczysz czały nasz podły plan... A tak na serio jest dzisiaj hufiec?