Tak se myślę, że flota rojowa Eumenides zmierza w Waszym kierunku... I lepiej sprawdźcie w kanałach czy nie ma tam jakichś niezbyt przyjemnych niespodzianek...
Ostatnio edytowany przez Mikołaj (2017-08-23 08:50:14)
Członek Komisji
Mikołaj napisał:
Tak se myślę, że flota rojowa Eumenides zmierza w Waszym kierunku... I lepiej sprawdźcie w kanałach czy nie ma tam jakichś niezbyt przyjemnych niespodzianek...
To Ty masz jeszcze jakichś tyranidów? Myślałem, że wszystkich się pozbyłeś
Ciasteczkowy napisał:
To Ty masz jeszcze jakichś tyranidów? Myślałem, że wszystkich się pozbyłeś
W tym tkwi cały urok tej nacji - nigdy nie wiesz z jakiej dziury robal wylezie
Czy jest miejsce dla jeszcze jednego gracza? Kolega z pracy (Kuba) chciał się dołączyć.
Do kiedy trzeba dostarczyć rozpiski i do kogo?
Jakie misje będziemy grali? Czy tylko te z podręcznika głównego? Ethernal War czy Mealstorm of War? Wydaje się, że w drugim przypadku będzie można uzyskać większą przewagę VP.
Czy gramy na oficjalnych zasadach GW, czy jakieś poprawki z ETC wprowadzamy?
Maciek jest miejsce. To będzie nasz 1 turniej i będziemy musieli sami się nauczyć co i jak, fajnie jakby było 8-10 osób,a na razie trochę brakuje. 1 września będzie potwierdzenie. Zaproś go na forum do nas. Od poniedziałku będą bardziej szczegółowe informacje.
O misjach wkrótce.
Rulebook + indeksy + wszystkie FAQ do poniedziałki 28.08.2018. Wiem, ze wyszły już pierwsze kodeksy ale na razie zagramy na indeksach.
Poinformuj Kubę, że termin będzie pewny dopiero 1 września.
1) Petrodon
2) SzymSok
3) Ciastek
4) Norbert - potwierdzi termin
5) Karol
6) Maciek
7) TT - daj znać czy uzbierasz 1500 pkt
8) Mikołaj
9) Kuba (od Maćka)
Członek Komisji
Członek Komisji
PEPER napisał:
Tak. Wkurzyłem się na ciebie.
Mhm, to muszę wkurzyć jeszcze parę osób i zwycięstwo będzie moje A tak na serio to co, praca?
Cześć, tu Kuba od Maćka.
W jakiej formie udostępniamy rozpiski? Jakoś wszyscy na raz, czy ktoś będzie zbierał?
Posiadam necronów, ale na 1500 pts wyjdzie mi jakaś straszna zbieranina - jeszcze nie dostosowałem armii do 8 edycji.
Załączam link do zasad turniejowych ITC: href="https://www.google.pl/url?sa … 6LAA",
mają kilka fajnych poprawek do oficjalnych zasad i rozszerzenia do turniejów, np. sposób liczenia punktów - w tym za kolorowanie.