Korzystając z okazji, że jutro będziemy w większym gronie mam do zwrotu trzy kolorowe k10ki (najprawdopodobniej Gustawowe chapnięte przy okazji sesji Maga u Seniora) oraz jedną czarną k10kę z wzorkiem (jakoś tak od czasu Deathwatcha u PEPERA, prawdopodobnie Jakubusowa/Patrykowa). I jeszcze jakaś duża k6 nie wiem skąd (od niedawna).
Natomiast mi brakuje dwóch k20ek: jednolicie czerwonej oraz niebiesko-białawej; oraz dwóch k12ek : jednolicie pomarańczowej i bodajże fioletowej.
Czarna k10 oddana.
Gustawowe oddane poprzez Jędrka.
Ostatnio edytowany przez Ogmios (2016-10-07 14:14:07)
Przyznać się, kto ma Albertową Srebrną Flotę? Ja sprawdziłem daty zrobionych skanów instrukcji i wychodzi, że miałem ją w okolicach wakacji 2013. Jestem praktycznie pewien, że oddałem ją osobie, od której pożyczałem (PEPER) i to też w zbliżonym czasie. Sprawdziłem swoje zasoby i nie mam jej.
https://www.boardgamegeek.com/boardgame … brna-flota
PS. Albert, zdradzisz kto jest twoim OZI, jakoby SF jest u mnie?
Członek Komisji
Hej, nie pamiętam, chyba Pepciu o tym wspominał, ale to było dawno, dawno temu. Przez długi czas nie zawracałem sobie tym głowy bo nie była mi potrzebna, ale teraz chciałbym ją odzyskać
Członek Komisji
Srebrna flota odzyskana, ale to tylko wierzchołek góry lodowej
poszukuję swoich książek ze świata Warhammera:
Honor Poległych i jakaś druga o magu ognia, kapłanie Sigmara i inwazji Chaosu na Wolfenburg, której tytułu nie pamiętam. Przyznać się kto ma ;>
Ciasteczkowy napisał:
Srebrna flota odzyskana, ale to tylko wierzchołek góry lodowej
poszukuję swoich książek ze świata Warhammera:
Honor Poległych i jakaś druga o magu ognia, kapłanie Sigmara i inwazji Chaosu na Wolfenburg, której tytułu nie pamiętam. Przyznać się kto ma ;>
No i dobrze. Książek tych nie mam, chętnie bym przeczytał kiedyś.
PS Ciastek, ty zdaje się zbierasz wypraski z planszówek na makiety? Daj znać kiedy będziesz w hufcu/Przełomie to ci podrzucę kilka.