Wsparcie
Panowie i Panie (choć niestety w mniejszości),
wybieram się na Nordcon. Potrzebuję towarzyszy/towarzyszek podróży i współlokatorów/współlokatorek do pokoju na miejscu konwentu. Maksymalnie mogę zabrać ze sobą 3 osoby z bagażami. O kosztach będę informowała tylko zainteresowanych. Koszty udziału w konwencie wzrosną po 20 listopada (strona internetowa Nordconu), więc do 4 listopada chcę mieć jasność sytuacji.
Czekam na poważne zgłoszenia do 4 listopada 2013r.:
joanna.gonciarz@onet.eu
DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ.
Pozdrov:)
Ostatnio edytowany przez ImaginationVD (2013-10-28 23:39:23)
Cześć i czołem.
My też jedziemy na Nordcon. Mamy już rezerwacje tyle, że już miejsca w samochodzie brak:(.
Kiedyś zaczepił mnie kolega, czy się nie wybieram, bo on ma jeszcze jedno miejsce w aucie. Odezwałem się do niego sprawa nadal aktualna:
"Tak, jeszcze nikt nie zaklepał: tylko że pora wyjazdu nie każdemu może odpowiadać, bo zamierzamy wyruszać w czwartek rano, żeby zdążyć na obiad już w Primaverze. Mam 1 wolne miejsce, współpasażer dokłada się proporcjonalnie do paliwa. Zapraszam!"
Wyjazd oczywiście z Warszawy.
Jak będzie problem z skompletowaniem składu, to Asiu odezwij się do mnie. Przekażę ci ten kontakt.
Pozdrawiam
Wsparcie
To super wiadomość Tomku, dzięki^^ Karol też zadeklarował, że popyta znajomych^^
Dla mnie to ogromne wyzwanie. Na razie mam tylko jednego chętnego, ale jeśli do 4 listopada zbiorę ekipę, to pojadę. Taki miałam zamiar by rano w czwartek 05.12. wyjechać
Z wszelkimi kosztami sie liczę, więc spoko. Czekam na rozwój sytuacji i w razie czego od razu zgłaszam sie do Ciebie po kontakt.
Ostatnio edytowany przez ImaginationVD (2013-10-31 11:39:25)
Wsparcie
Tomku, maila Ci wysłałam. Proszę o kontakt do Twojego znajomego:) Dzięki z góry:)