Członek
Na 80% będę, ale nie wiem na jak długo.
26.10.2013 Sobota od godziny 18.00 do godziny ... hmn ... pewnie do kiedy starczy nam sił , hufiec jest tylko dla członków stowarzyszenia nie będę się teraz rozpisywał dlaczego tak a nie inaczej po więcej informacji zapraszam do pana Prezesa Ciastka którego decyzję o hufcu w pełni popieram !!
PS - Ogmios ty tam nie bój żaby chociaż formalnie jesteś naszym wsparciem to mam wrażenie że zostałeś za akceptowany przez wszystkich członków MGF-u i masz chóralne tak na zabawę z nami poza przełomem !!
Ostatnio edytowany przez PEPER (2013-10-26 09:52:50)
Wsparcie
No to kicha. Koleżanka zachorowała i wezwano mnie do pracy:( Miłej gry życzę i trzymajcie się ciepło, bo w Hufcu zimno!
Członek
PEPER a Piotrek może przyjść? Jeszcze nie jest pewny, ale nie przyniósł wczoraj zgłoszenia.
Zasady to zasady trzeba być twardym i je przestrzegać tzn niech przyniesie lojalkę a zapłacić może kiedy indziej i jak najbardziej w takim przypadku niech wpada ! . Zasady lepiej omijać niż łamać
+1 dla PEPERA //Petrodon
Ostatnio edytowany przez PEPER (2013-10-26 10:47:25)
Członek
Tak właściwie: w tę sobotę jest 2.11 Zaduszki- czy jest spotkanie w Hufcu?
Członek
Spoko.
Ogmios możesz się dowiedzieć czy Hufiec jest w tą sobotę 9.11 wolny bo dobrze było by pograć w jakieś gry planszowe tak około godziny 17.00.
PS - QQdyl odebrał bym od ciebie trochę gier , ostatnio było trochę zamieszania w co grać
Ostatnio edytowany przez PEPER (2013-11-05 09:53:40)
Poczytałem wątek i stwierdziłem, że "regulamin" notorycznie naruszam... Mogę w sobotę z Munchkin Quest'em zawitać? A znajomych zaprosić?
hmn... jest mały problem , tylko dla członków stowarzyszenia ja wiem że to strasznie brutalna zasada ale nie jest ona nie do ominięcia. Tak jak w przypadku Piotrka wystarczy donieść deklaracje , bo chyba będziemy naprawdę twardzi przestrzegając te same zasady dla wszystkich !!
No to przyjdę pogadać z Ciasteczkowym... O ile będzie...