Członek Komisji
ja nie planuję, bo prawdopodobnie nie będzie mnie wtedy w MMz, ale jeśli ktoś z Zarządu się zdecyduje o to zadbać, to mogę zostawić klucza
update planowane jest, załatwione jest. 21.09 hufiec godziny popołudniowe myślę 16-17 będzie ok jeśli wcześniej pisać post na fb zaraz zrobię Albert będziesz u siebie daj znać to wezmę od ciebie klucz
W związku z brakiem hufca 12 października (jak się zdaje mają wewnętrzną debatę przedwyborczą) można się dziś wbijać do mnie od 17:00 do północy (teoretycznie może być dłużej). Adres Tartaczna 23, MM oczywiście. Zalecam własne kapcie przynieść, bo mam chłodną chałupę... Myślę, że dobrze by było przeszkolić ludzi z planszówek na tą imprezę w następną sobotę (takie szkolenie dla całej grupy z jedną rozgrywką przykładową i ew. zagwostkami w regułach i wszyscy są 'slave').
Członek
Niewiem o co chodzi, ale po godzinie 14 jestem chętny
Wsparcie
Nie mówcie mi, że w te sobotę będą planszówki... Zbankrutuję na paliwo normalnie no;] Czy posiadacz klucza/dostępu do Hufca mógłby napisać coś więcej na ten temat? No żywo jestem zainteresowana, bo mam wolny weekend [przynajmniej jak na razie].
Członek
Jestem za i popieram! To o której?
Członek Komisji
Członek
Jutro około 18 w Hufcu- tak była mowa w Przełomie. Ale co robimy w końcu? Planszówki? Można by podyskutować o misji Corrida- ze wszystkimi, nie tylko zarząd >