Członek Komisji
Czyli wszystko o naszych spotkaniach w mińskim Hufcu.
Pierwsze odbędzie się w sobotę, 8 czerwca o godz. no właśnie, mamy opcję 16-tej, z tym, ze o o 18-tej coś tam mają i na godzinę sala będzie zajęta więc nie wiem czy robimy sobie przerwę czy przychodzimy jednak na tę 19-tą.
Członek Komisji
Okej, oficjalnie hufiec jutro od 18-tej. Młodzieży, dostarczcie deklaracje kto chce być w Stowarzyszeniu, kto nie dosłał zdjęć to też może to zrobić jutro
Korzystając z okazji przypominam aby oderwać się od tej urojonej historii. Chciałbym przypomnieć, że Wojownicy Chaosu nie istnieją. Są jedynie kibice Legii.
Live long and prosper and kill monsters!
Członek Komisji
Ogłaszam wszem i wobec, że kolejne spotkanie w hufcu odbędzie się w najbliższą sobotę 13 lipca w godzinach 16-24
Jest to też okazja by przynieść rzeczy, które chcemy oddać do biblioteki Stowarzyszenia
Członek Komisji
oki, następnym razem najwyżej Opo, w tygodniu większość osób pracuje, a niedziele spędza z rodziną, więc nie ma kiedy tego zrobić. zresztą od miesięcy była mowa o potrzebie alternatywnej dla Przełomu miejscówki do spotkań właśnie w soboty, także sorry Batory
może następnym razem zrobimy w piątek lub niedzielę, ale nie obiecuję
Nie wiedziałem, że w soboty, rozmowa widać beze mnie była. Dziś jednakże bym mógł, bo plany się sypły, ale nie wiem, czy mi się zachce. Piątki, jak najbardziej, a niedziele nie wiem kiedy będę miał wolne od pracy.
Wsparcie
To chyba Pan Prezes powinien wiedzieć. Wydawało mi się, że klucze były dorabiane dla MGF.
Członek Komisji
Pan Prezes już odpowiedział Panu Wiceprezesowi na priv Nie dla MGF tylko na potrzeby MGF, drobny acz istotny szczegół myślę
Wsparcie
Jak tam sobie Albercie chcesz...
To jak z metonimią przyczyny: "czytam Sapkowskiego" zamiast "czytam utwory Sapkowskiego". Posługując się każdym językiem dążymy do uproszczeń.
"Na potrzeby MGF" - no chyba nie do końca... Od września pewnie będziemy grać w piątki w "Przełomie", a z Hufcem to nigdy nie wiadomo. Jak w ogóle Hufiec jest dla Stowarzyszenia dostępny? Za każdym razem jest to z kimś z Harcerzy uzgadniane czy po prostu jesteśmy teraz na etapie "znajdźmy termin i spotykamy się w Hufcu"? Zasady tej współpracy, jak dla mnie, nie są klarowne.