Członek Komisji
Jako, że niespodziewanie stałem się szczęśliwym posiadaczem armii do Molocha, to szukam chętnych do gry
Zostaje Hegemonia, z koksem:) Przed wakacjami Portal sprzedał prawa do bitewniaka i nowa firma miała na koniec roku rzucić nowe informacje. Mówiono o 4 nowych frakcjach. Ale na razie jest cisza nic nie wiadomo.
Z tego co słyszałem od ćwierkających w parku wiewiórek, zachodnie firmy wykupiły licencje na 3 lata. Pod koniec roku miały być zaprezentowane nowe frakcje i lekko odświeżone reguły. Tylko jak zwykle w takich niusach ostatni kwartał 2013 okaże się w rzeczywistości pierwszym 2014.
Stalowa policja nie jest piątą armią!!!
To dodatkowy neutralny oddział który możesz wpakować do innych armii.
Np w posterunku mają cechy zwiadowców tylko lepszy sprzęt i dodatkową umiejkę (umiejka zależy od armii do której strój policjantów jest "pożyczany"). W borgo to chyba zwykłe podstawowe mutki z CKM we wspomaganych pancerzach itd
Członek Komisji
matko, nie wiedziałem, że tu taka silna grupa Neuroshimowa istnieje Ja na razie ściągnąłem zasady i powoli obczajam system
Tomek, w soboty bodajże o 10.00 w Przełomie jest sekcja modelarska. Nie wiem czy uczą jak malować figurki, ale pewnie tak
Ciastek. Podręcznik ściągnij v 1.5. Teczke frakcji v1.51. Te uwzgledniaja wszystkie figurki jakie wyszly. Na niektórych serwisach widzialem linki do starszych dokumentów. Na jutubie są filmiki jak szybko i tanio zrobic smiecio-postapo makietę.
Jakby co, to mogę zorganizować sekcję malarską Trochę doświadczenia w konwersji i malowaniu mam...
Norbert napisał:
Sorry Norbert, nie wiedziałem
Ciasteczkowy napisał:
Tomek, w soboty bodajże o 10.00 w Przełomie jest sekcja modelarska. Nie wiem czy uczą jak malować figurki, ale pewnie tak
To musimy tam wysłać swoich agentów na szpiegowanie i/lub rekrutację.
Modron napisał:
Norbert napisał:
Sorry Norbert, nie wiedziałem
Ok.
Tym razem nie wyciągnę konsekwencji.