Petrodon napisał:
Pan Tod napisał:
Propozycja aktualna !
Albi przycykorzył, może ktoś inny?A może być u mnie w piątek po 20?
Dopisałbym się ale tak na 75%...
Mikołaj napisał:
Petrodon napisał:
Pan Tod napisał:
Propozycja aktualna !
Albi przycykorzył, może ktoś inny?A może być u mnie w piątek po 20?
Dopisałbym się ale tak na 75%...
Może być obsuwa, bo spotkanie zarządu mamy w przełomie. Daj znać jutro, czy dalej jesteś chętny, to dogadamy szczegóły.
Niestety ale żonka mnie na jakieś dwa tygodnie definitywnie wyłączyła ze spotkań towarzyskich - skręciła kostkę i wieczorkami mam dwójkę dzieciaków na głowie
Ostatnio edytowany przez Mikołaj (2017-02-09 21:49:57)
https://drive.google.com/drive/folders/ … y10VjJMeTg
sporo zasad do ang ostatniej wersji
i chciałbym uregulować zasady łańcucha bojowego bo jest okropnie niedomówiony a puki nie mogę korzystać z 2 korbaczy będę korzystał z dwóch łańcuchów.
Jest bronią do walki wręcz czyli atak następuje w oparciu o uw bo znajduje się w tabeli broń do walki wręcz czy się zgadza?
Ma zasięg 4 cali czy modyfikator maksymalnego zasięgu się do niego stosuje jak do broni strzeleckiej?
Ostatnio edytowany przez QQdyl (2017-02-10 10:44:19)
Arena to za mało
Król areny Marcus Attilius - 80
łańcuch bojowy x2 - 40
sztylet - 0
120
Zabójca trolli Tymin Hammeraxe - 50
topór x2 -10
sztylet - 0
60
Weteran Grakkus- 35
tarcza - 5
włócznia -10
sztylet - 0
50
Weteran Karadus - 35
miecz x2 - 20
sztylet - 0
55
Uczeń Cellus - 15
tarcza - 5
włócznia -10
sztylet - 0
30
Stronnicy
Ogr Flamma - 165
miecz dwuręczny - 15
tarcza -5
sztylet -0
185
500
notowanie 94
modele dotarły więc mogę wam łoić dupki
Ostatnio edytowany przez QQdyl (2017-02-14 13:02:55)
Członek Komisji
Brawo! No ja w tym tygodniu jedynie piątek mam wolny, ale jak coś to chętnie Karol, Tomek?
Członek Komisji
To ja mam rzucać? Nie wyrzucę i potem będziesz marudził. Zaczekaj z tym do piątku Ja się jeszcze zastanawiam jak wydać golda z ostatniej bitwy. Strata 2 typów boli, ale korci mnie ogr
OK. Ja większość rozdysponowałem. Może zgłoszą się osoby, które jeszcze nie grały wtedy można by utworzyć drużyny w których byłby jeden gracz z doświadczeniem i jeden nowy gracz. Żeby wyrównać nieco poziom dla nowych graczy. Obecnie jesteśmy po 3 grach, w których w sumie każdy się nieźle wzbogacił. Jedni lepiej drudzy gorzej, ale raczej wszyscy na plus.
Pozdrawiam
QQdyl napisał:
piątkowe i niedzielne popołudnie z ochotą pogram
Fajnie. Przy grupowych zaciera się różnica doświadczenia, ostatnio Karol dobrze sobie poradził nową bandą. Zobaczymy kto się zgłosi jeszcze. Coś wykombinujemy, żeby jakoś z głową się podzielić.
Ktoś jeszcze chętny?
1 Ciastek
2 Petrodon
3 Qqdyll
4 Modron
Chętny jestem i ja, co do pt przypominam że Przełom nieczynny (Ferie)
Do trzech razy sztuka - zgoda w trzech egzemplarzach podpisana... Przybywam... Piątek 20ta? U Tomka na chacie?
Jest inny ochotnik, żeby przyjąć 5 graczy? Patrzę na Ciebie Albert. Fajnie że jest nast 6 (chyba że Modron nie dojedzie), więc chyba zagramy drużynowo łącząc się w pary gracz z doświadczeniem i gracz bez rozegranych potyczek. Gracze bardziej doświadczeni wypowiedzcie się jak najsensowniej się podzielić. Bo chyba granie każdy na każdego może być nie najlepszym rozwiązaniem.
Lista osób zamknięta.
1 Ciastek
2 Petrodon
3 Qqdyll
4 Modron
5 Pan Tod
6 Mikołaj