Członek Komisji
Hahaha, te tousand sonsowe chyba się ciut różnią zdobieniami Szukam tych od Blood Angeli, u nich to chyba się infernus pistol zwało.
Ma ktoś na zbyciu "wystrzeloną" rakietę z zestawu SM Devastator Squad? Potrzebuję jedną... A najlepiej dwie...
Członek Komisji
Aaaa sorki, niezaktualizowałem, wszystkiego się już pozbyłem.
Ostatnio edytowany przez Ciasteczkowy (2019-07-09 17:13:46)
Mam trochę plastiku do sprzedania:
- chaos space marines squad - w starej wersji - cały box nie ruszony tylko bez folii
- 2x chaos spaw - sklejone w podkładzie
- 6x blue horror z zestawu burning chariot of tzeentch - sklejone, częściowo pomalowane
- CSM exalted champion z toporem - częściowo sklejone
- CMS lord z zestawu Dark Vengence - częściowo sklejone
- CMS chosen z zestawu Dark Vengence (6x) - częściowo sklejone
- 15x kultystów - sklejone, większość w podkładzie, cześć trochę malowana
- wypraska 10 kairic acolytes
- dużo bitsów po tzaangorach (głowy, miecze, topory, tarcze)
Ostatnio edytowany przez Modron (2019-08-05 18:59:57)
Jakby ktoś zbierał Star Wars CCG, to mam pokaźną kolekcję i chętnie upłynnię część. Robię talie do grania, będzie okazja pograć i zapoznać się, jeśli nie mieliście kontaktu z tą grą. Najmiodniejsza karcianka o tym uniwersum, choć ma pogmatwane zasady. Działa też fanowski komitet dodający nowe wirtualne karty (np. z obecnych filmów), a nawet mechaniki (np. missions), ale to już wyższy poziom ogarniania.
Członek Komisji
Ludzie, ludziska! Ma ktoś może zbędną głowę do librariana? Może być dowolny zakon (byle nie żadne CSM )
Chętnie wymienię szczyptę albo dwie trawiastej posypki ciemno zielonej na inny kolor, optymalnie jasno zielony albo przyschnięty. Najlepiej przed świętami, np. w piątek w Przełomie.
Robię porządki w Magicu i po wstępnym przejrzeniu na zbyciu mam zestawy z następujących edycji (po 4 karty takie same max):
Zestawy poszły, mam nadal sporo nadmiarów po parę kart, jakby ktoś miał ochotę na wymianę to mogę dać linka do kolekcji.
Ostatnio edytowany przez Ogmios (2021-07-21 17:02:42)
Uporałem się z aktualizacją Star Warsów CCG i mogę zaproponować następujące zestawy singli:
A New Hope mix ramek 83/162 karty 50zł
Cloud City 128/180 kart 75zł
Dagobah głównie WB 99/180 kart 75zł
Death Star II 97/182 karty 130 zł
Endor 98/180 karty 100zł
Hoth mix ramek 80/162 karty 70zł
Jabba's Palace 120/180 katy 70zł
Special Edition 206/325 karty 140zł
Premiere WB 266/323 karty 100zł
Single, czyli po jednej sztuce z nadmiarów, ale za dopłatą mogę zwiększyć ilość niektórych kart jak np. Stormtrooper itp, też sensownie mieć Efekty i Interrupty po 2. Mogę też złożyć jakieś przykładowe talie. Jak ktoś się chce zapoznać z SWCCG budżetowo, to dwie talie z Premiere wychodzą łącznie 20-40zł, zależy ile chcemy unikatowych postaci.
Jakby ktoś był zainteresowany wymianą singli z Magica, niech da znać, właśnie w nim kończę aktualizację.
Jakby ktoś byłby zainteresowany: mam sporo Heroclixa (głównie DC, bo nie zbieram, będą nawet jakieś topowe modele) na wymianę na Marvelowe figurki, też parę mapek.
Ponadto zrobiłem porządki w starych komiksach, jakby ktoś chciał się wymienić, to mam trochę dubli Spidermanów i Batmanów, po parę Supermanów, Punisherów, Xmenów, całkiem zbędnę Spawny, Transformery, Star Warsy i trochę różności.
Poprzednie posty nadal aktualne, ze SWCCG trochę zeszło w międzyczasie.