Proszę tu właśnie pisać o tym kto w co chętnie zagra lub poprowadzi w piątkowe sesje . Ze względu na bardzo dużą frekwencje potrzebować będziemy co najmniej 4-5 mistrzów gry. Ja postaram się przygotować jakiś scenariusz do warhammera ewentualnie w neuroshime. Sam chętnie zagram w systemy wyżej wymienione jak również w SW, earthdawn-a, Kalanarchie , WoD-a ewentualnie D&D-eki w ostateczności.
Zdecydowałem się na poprowadzenie przygody w warhammera na 4-5 graczy ( jednych i tych samych ) , chętnych proszę o zgłoszenia poniżej. Szczegóły przygody w piątek.
Ostatnio edytowany przez PEPER (2013-03-13 11:01:43)
Członek Komisji
no jak widać Wampir i Młotek odsadziły w ankiecie resztę systemów. Ja też mogę w razie potrzeby poprowadzić Młotka, od biedy Wampira, ale od razu mówię, że szukam stałej drużyny, a nie takiej na 2-3 sesje I w takiej samej chciałbym grać
Dwa razy młotek , hmnn.. QQdyl pewnie zorganizuje razem z Jakubusem przygodę do neuro więc jakoś to będzie. Zastanawiam się tylko czy młodzież dalej będzie grała w "Zombie Attack"??.Jeśli chodzi o naszą najmłodszą kadrę to na spokojnie można liczyć na Łukasza
Ha miał być młotek a pojawiła się neuroshima !! , no dobra jony i knykieć zagramy jeszcze raz i trochę podrasujemy rozgrywkę w neuro. Na razie nie kombinujcie z konceptem postaci bo w piątek sporo z tworzeniem postaci zmieni się , mam nadzieje że spodoba wam się moja wizja rozgrywki.A tak prawdopodobnie rzucę oddzielny temat na forum z większą ilością informacji oraz swoimi zamysłami/pomysłami co tam do rozgrywki pozamieniać.
Ostatnio edytowany przez PEPER (2013-03-18 09:24:40)
Narybkiem mogę się na razie zająć, ale dobrze by było mieć rezerwowego MGa jakby się pojawiło więcej tego narybku (a i wypadki losowe też mogą się zdarzyć). Moich graczy po paru już sesjach można by od biedy zaznajomić z warhammerem i ad&d a ja zająłbym się świeżakami... Żeby znowu nie było jak dwa tygodnie temu jak miałem sześcioro naraz... Optymalnie dam radę z trójką nowych albo czwórką zaznajomionych z systemem...
Skoro tak sprawę przedstawiasz to w ten piątek mogę dwóch twoich graczy do siebie wziąć , tyle że to neuroshima będzie. Same modyfikatory i kary procentowe to im na początek policzę, a świat/setting też jest całkiem prosty do przedstawienia i wytłumaczenia .
Ostatnio edytowany przez PEPER (2013-03-26 10:33:24)
Zbieram ekipę od 4 do 5 osób do D&D. Sesję będę prowadził po tym jak skończymy cyberpunk'a prowadzonego piszesz Kubka. Kampania przewidziana jest do 7 poziomu, ale jest jeszcze możliwość żebym poprowadził dłużej na życzenie graczy. Nie zamierzam uśmiercać postaci, więc osoby chętne przejąć pałeczkę MG będą mile widziane.
Dobra ja się pisze. Prawdopodobnie zagram wojownikiem albo magiem/kapłanem. Mógł byś również zdradzić nieco odrobinę więcej informacji o scenariuszu tzn czy to greyhawk albo forgotten relams bo mam pomysł by wymyślić własny setting do D&D taki nasz oficjalny bo z stowarzyszenia świat z dedeka . A same sisje można by było przenieść na sobotnie granie u mnie ze względu na to że zbliżają się wakacje a klub przełom w wakacje jest zamknięty.
Za przeniesieniem w soboty jestem za. Natomiast będę prowadził w świecie Forgotten Relams tylko troszkę zmienione czasy w których gramy. Gra będzie polegała głównie na kombinowaniu, a przy rozszerzonej wersji kampanii dojdzie więcej walki.
Dobra , to od kiedy zaczynamy pierwszą sesje oraz czy potrzebujesz podręczników do FR bo mam kilka ?? mogę podrzucić . Przenoszę temat do oddzielnego wątku .
Ostatnio edytowany przez PEPER (2013-04-30 13:36:26)