Ciasteczkowy napisał:
Żeby było było jasne, mi tam to nie przeszkadza, sam lubię grać na bohaterów specjalnych bo uważam, że to urozmaicenie.
Zasady specjalne - te które mają tylko konkretne postacie i nikt poza nimi.
Pytam bo pamiętam, że kiedyś w oficjalnych turniejach często pojawiały się rygory by nie używać postaci specjalnych
W niektórych turniejach są też restrykcje co do niektórych formacji ale nie mam zamiaru się tym przejmować w grze czysto rekreacyjnej.
Cześć,
Norbert, Peper na 5-6 grudnia ja wystawię armię Space Wolves na 704 pkt. Resztę wystawi Norbert, razem będziemy mieli 2000 pkt. Zastrzegam sobie prawo do zmian po uzgodnieniach z Norbertem ostatecznej listy. Jeśli Wam to nie przeszkadza, to umówmy się, że do 3 grudnia musi być zawieszona finalna rozpiska.
Allied Detachment:
HQ
Harald Deathwolf - 190 pkt.
Troops
Grey hunter pack - 243 pkt
9 x grey hunter ( 8x bolt pistol + bolt gun + ccw, 1x bolt pistol + ccw + meltagun; 1 gh będzie miał założony wilczy sztandar )
1 x wolf guard pack leader ( plasma pistol + power fist + bolt pistol )
Elite:
3 x terminator (3 x storm bolter, 2 x wolf claw, frost sword, ) - 124 pkt
Lone wolf ( terminator armor, strom shield, thunder hammer ) 75 pkt
Lone wolf ( terminator armor, strom shield, wolf claw ) 65 pkt
PEPER napisał:
...Może uda się was trochę zaskoczyć XD
Jak rzucisz na nas hordę My Little Pony dosiadanych przez Troskliwe Misie to faktycznie się tego nie spodziewamy...
Członek Komisji
Członek Komisji
No to się doigraliście! Już wkrótce rozgniecie Was wszystkich moja zielona horda, o
Ciasteczkowy napisał:
No to się doigraliście! Już wkrótce rozgniecie Was wszystkich moja zielona horda, o
No to Zimna Ci tego nie daruje.
BTW ciekawym wynikiem skończyło się wczorajsze spotkanie dwóch malutkich patroli Szarych Rycerzy i Kosmicznych Wilków, takich po 700 pkt.
Kosmo Jacoby wygrały na punkty 2 do coś około 7, na koniec przestałem liczyć. Na polu bitwy były rozstawione 3 beczki z piwem i tylko kontrolując je można było zdobywać VP
Natomiast jeśli chodzi o straty to jeden Szary Rycerz był lekko porysowany, ale spoko, nic czego nie da się wyklepać.
Natomiast wilczki zostały spalone, rozstrzelane, rozerwane na strzępy itp tak chyba w około 80%.
Członek Komisji
Norbert, zawsze pozostają Tau, Necroni, Skitarii
a tak na serio to przecież Zielonych można robić w wielu odcieniach, podobnie jak SM
Ja tam się nie obrazę jak ktoś też będzie orkasy zbierał, będę miał się z kim bitsami wymieniać
Członek Komisji